вторник , 26 май 2015
Бизнес новини
Вие сте тук: Начало » Мода » Модна къща Юнона

Модна къща Юнона

Модна къща ЮнонаМодна къща Юнона е основана през 2000 година от Катя Генева, която е неин собственик и главен дизайнер. Насочена изцяло към нежния пол, „Юнона“ предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст. Дрехите и създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволстви подчертава своята индивидуалност.

Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща Юнона се позиционира за 12 години на топ позиция на българският моден подиум. Нашият екип от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на Юнона, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.

През годините ние успяхме да реализираме в България ноу – хау на Versace , Dsquared, Fred Sabatier – La Mode de Toutes les femmes, Weill, EDWARD ACHOUR Paris и Godski group, като имахме възможността да работим с техни дизайнери за изработването на техен креатив и колекции.

Платовете ни се изработват от висококвалифицирани технолози, които са позиционирани в Италия, Франция, Гърция и Китай. Ето защо да си с Junona Fashion е не само престижно, но и истинско удоволствие и възможност да се докоснеш до съвършения гений на велики дизайнери.

Модна къща Junona Fashion внесе иновации не само на българският моден подиум, но и на музикалната сцена. Много известни личности се опират на модната линия създадена от нас, защото тя им дава свобода в изявите им и индивидуално подчертава творческата им същност.

Кратко интервю за модния силует Юнона от главният дизайнер Катя Генева:
„Една дреха трябва да бъде едновременно красива и удобна. Смятам, че който се занимава с мода, чете бъдещето предварително. По този начин провокира реалността и тя създава тази вече очаквана форма. Когато реалността ти предлага малко, има начин да я разсъблечеш. Променяш ъгъла на наблюдение чрез разни варианти – музиката, спомените, нашата фантазия. За мен елегантността не е нещо, което може да се покаже. Тя е по-скоро вътрешно състояние, отколкото външен израз, нещо като етикет на личността, а красотата… красотата извира отвътре. Да облечеш тялото в удобна дреха,значи да се освободи духът. Функционалността е най-добрата изходна точка на формата. Истинският лукс е скрит под погледа. Той трябва да се почувства. За мен дрехата трябва да бъде примамка – веднъж да я пожелаеш и да поискаш веднага да я облечеш. Когато си в нея трябва да има хармония между материя,форма и силует.Съобразете актуалният модел с вашата фигура, пречупете го през собствения си стил и носете уверено тоалетите на Модна къща Юнона“.

Модна къща Юнона стартира и с нова детска колекция за момичета и момчета. Колекцията е с нов незабравим дизайн и високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена. Новата модна детска линия Junona Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност. Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и нашият екип подходи към това предизвикателство с висока иновативност. Новата колекция ще ви срещне с най-новите модни тенденции, пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите предлагани от Junona Kids даряват на своите малки клиенти увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение.

Модна къща Юнона

Уеб сайт: www.junona-fashion.com

 

Scroll To Top